Σε "ρυθμούς" ΔΝΤ και η Ιταλία

Σήμερα συνεδριάζει εκτάκτως το Υπουργικό συμβούλιο στην Ιταλία ώστε να αποφασίσει για τα μέτρα που θα πρέπει να πάρει η Ιταλία λέγον...Σήμερα συνεδριάζει εκτάκτως το Υπουργικό συμβούλιο στην Ιταλία ώστε να αποφασίσει για τα μέτρα που θα πρέπει να πάρει η Ιταλία λέγοντας ως συνήθως την δικαιολογία στους πολίτες,  σε μία προσπάθεια να «σωθεί η χώρα και το ευρώ».
Το πακέτο μέτρων, στο οποίο περιλαμβάνονται και μέτρα για την ανάπτυξη, αναμένεται να εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο και εν συνεχεία θα περάσει από την ιταλική Βουλή και Γερουσία.
Σύμφωνα με το CNN, μεταξύ των μέτρα περιλαμβάνονται η αύξηση του ορίου ηλικίας για συνταξιοδοτήσεις, "πάγωμα" στις συντάξεις το προσεχές έτος -με εξαίρεση τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους-, την αύξηση του φόρου εισοδήματος για εργαζόμενους με υψηλές αποδοχές, περικοπές ύψους 2,5 δισ. ευρώ στον τομέα της Υγείας και την επιβολή ενός φόρου περιουσίας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item