Οδεύει προς δανεισμό και η Κύπρος;;;

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το "Πρώτο Θέμα" σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου Χριστόφια, η κατάσταση για την κυπριακή οικονο...Όπως αναφέρει σε άρθρο του το "Πρώτο Θέμα" σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου Χριστόφια, η κατάσταση για την κυπριακή οικονομία είναι κατεπείγουσα και όλο και χειροτερεύει.

«Ο κόσμος αγωνιά και ο καθένας θέλει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντά του, προσθέτοντας ότι πρέπει να εξευρεθεί μια ισοζυγισμένη λύση η οποία να μην αδικεί πολύ κανένα. Διότι θα αδικεί εφόσον αφαιρείς από την τσέπη του ανθρώπου. Λες και στον επιχειρηματία ‘θα δώσεις και εσύ επιτέλους και δεν θα παίρνεις μόνο, διότι οι επιχειρηματίες πήραν πολλά εκατομμύρια- για να τους δώσω μια απάντηση σε αυτό το ζήτημα- το 2008 και το 2009 και ζητούν και άλλα. Πρέπει όλοι να δώσουμε για να γλυτώσουμε τα χειρότερα», τόνισε ο Πρόεδρος Χριστόφιας.

Την ίδια ώρα, ο κύριος Χριστόφιας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να γλυτώσουμε τα χειρότερα από πολλές χώρες και να υποστεί ο κόσμος κάποιες θυσίες, οι οποίες, όπως σημείωσε, να μην είναι ασήκωτες στο τέλος της ημέρας.

Ο Χριστόφιας αποκάλυψε επίσης ότι είχε και θα συνεχίσει να έχει επαφές με τους τραπεζίτες για εξέταση των προβλημάτων στον τραπεζικό τομέα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα αποφύγει η Κύπρος το μηχανισμό στήριξης.

Ανακοίνωσε επίσης ότι την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών θα έχει συνάντηση με τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων και σημείωσε ότι η εικόνα μπορεί να αλλάξει και με τις θέσεις που θα καταθέσει ξεχωριστά η κάθε πολιτική παράταξη.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item