Έτοιμοι να "στήσουμε κ@λο" για να μείνουμε στην Ευρωζώνη "φωνάζει" ο Παπαδήμος

Τη δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμόσει πλήρως τη διαδικασία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, υπογραμμ...

Τη δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμόσει πλήρως τη διαδικασία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στην επιστολή του προς τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Eurogroup, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Κομισιόν και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 

«Η παραμονή στο ευρώ διασφαλίζει την οικονομική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα και διευκολύνει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται για την ανάπτυξη της οικονομίας» τονίζει, απευθυνόμενος στους Χέρμαν βαν Ρομπάι, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Μάριο Ντράγκι, Ζοζέ Μπαρόζο και Κριστίν Λαγκάρντ.


«Η κυβέρνηση θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου 2011 και την επίτευξη των στόχων του οικονομικού προγράμματος, η οποία είναι κρίσιμη για τη βελτίωση της μακροπρόθεσμης ευημερίας του ελληνικού λαού» καταλήγει η επιστολή.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item