Γενική απεργία σήμερα της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με...700 άτομα στην πορεία τους - Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Ένα ηχηρό μήνυμα αποφάσισαν να δώσουν οι πολίτες στους "φτωχούς-πλούσιους" εργατοπατέρες. Παρά την γενική απεργία σ...

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας


Ένα ηχηρό μήνυμα αποφάσισαν να δώσουν οι πολίτες στους "φτωχούς-πλούσιους" εργατοπατέρες.

Παρά την γενική απεργία σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ο κόσμος δεν υποστήριξε τους συνδικαλιστές καθώς πολλοί δεν τους εμπνέουν πια με τις παρωχημένες απόψεις τους.

Μήπως λοιπόν πρέπει να προβληματιστούν οι συνδικαλιστές γιατί ο κόσμος δεν συμμετέχει μαζικά στις κινητοποιήσεις;

Γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη σε εκείνους που διεκδικούν για τον μέσο εργαζόμενο καλύτερες συνθήκες αλλά και να μην πέφτουν στον καιάδα κεκτημένα δεκαετιών;

Υπάρχει και η άποψη που λέει ότι ο κόσμος έχει παραδοθεί. Ότι ξέρει πολύ καλά πως δεν γίνεται να αντισταθεί σε όσα αποφασίζονται για εκείνον και έχουν ήδη δεσμευθεί ότι θα κάνουν οι κυβερνώντες.

Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη που λέει ότι ο μέσος εργαζόμενος έχει πάψει να πιστεύει στους συνδικαλιστές που έχουν μείνει πίσω δεκαετίες και δεν μπορούν ούτε να τον εμπνεύσουν, ούτε να του προκαλέσουν αίσθημα εμπιστοσύνης.

Αντίθετα στην πορεία του ΠΑΜΕ μαζεύτηκαν λίγο-πολύ 10.000 άτομα...Αυτό μάλλον κάτι δείχνει!

Στην απεργία συμμετέχουν είτε με στάσεις εργασίας είτε με απεργίας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς, οι ναυτεργάτες, οι γιατροί του ΕΣΥ, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, οι δικηγόροι.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item