Καρατζαφέρης: Να αργήσουν κι άλλο οι εκλογές - Ότι και να γίνει σε 2 μήνες θα είμαι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Ο γνωστός σε όλους μας πια "κωλοτούμπας" Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL,  επανέφερε την πρότασή του &quo...

Ο γνωστός σε όλους μας πια "κωλοτούμπας" Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL, επανέφερε την πρότασή του "να πάνε πίσω" οι εκλογές και η κυβέρνηση από μεταβατική να γίνει κυβέρνηση "συνευθύνης" και πρόσθεσε:

"Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί να αναλάβουν το συντονισμό της, τις διορθωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούν να γίνουν από μια μονοκομματική κυβέρνηση. Μην κοροϊδευόμαστε. Αν δεν πραγματοποιηθούν αυτές οι αλλαγές, ό, τι και να κάνουμε θα πέφτει στο κενό. Αυτή είναι η σκέψη μου. Να πάνε προς τα πίσω οι εκλογές. Εναπόκειται στον κ. Σαμαρά να αποφασίσει το "ναι", ή το "όχι". Δεν είμαι εκείνος που δεν θα παίξει έντιμα".

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις ότι κάνει την πρόταση για τρεις αντιπροέδρους για να μπει στην κυβέρνηση, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε:"Ούτως ή άλλως θα γίνω,σε δύο μήνες".

Υποστήριξε πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη γίνουν εκλογές αν παραιτηθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας:

"Θέλω να αποφύγω το ενδεχόμενο, ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όποιος και να είναι αυτός, να μπορεί να εμφανιστεί στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του πει: Έχω 157 βουλευτές, παρακαλώ δώστε μου την εντολή. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να μου προκύψει ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Προσπαθώ να βρω κάθε άλλη πιθανή λύση, η οποία θα είναι καλύτερη από αυτό το ενδεχόμενο. Όταν έχει 157 βουλευτές, ποιος Πρόεδρος Δημοκρατίας θα πει ότι δεν σου δίνω την εντολή; Αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Από μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προτιμώ μια κυβέρνηση που θα ελέγχεται κατά πλειοψηφία από τον κ. Σαμαρά και από εμένα. Αυτή είναι όλη η ιστορία".ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item