Τέλος ο 13ος και 14ος μισθός και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους;;;

Ο κόσμος δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να καταλάβει ένα πράγμα...Όσο δεν βλέπουν να υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο, τόσο τα μέτρα θ...
Ο κόσμος δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να καταλάβει ένα πράγμα...Όσο δεν βλέπουν να υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο, τόσο τα μέτρα θα πολλαπλασιάζονται κάθε φορά και τελικό θύμα πάλι τον ελληνικό λαό!


Με άγριες διαθέσεις καταφθάνει η τρόικα στην Αθήνα έχοντας στην τσέπη έναν ολόκληρο κατάλογο με αυτά που πρέπει να γίνουν, ωστε να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις.

Τα καυτά θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι είναι πέντε και αυτά που θα ζητήσει η τρόικα θα γονατίσουν κι άλλο τους έλληνες πολίτες.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τους τροϊκανούς, περιλαμβάνει:
  • την επαναφορά από την τρόικα της απαίτησης για κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και ταυτόχρονα το αίτημα για ενθάρυνση του διαλόγου των κοινωνικών εταίρων για να μην ισχύσει η Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
  • τα πρόσθετα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να καλυφθούν οι αποκλίσεις, μετά τις προβλέψεις που κάνουν λόγο για έλλειμμα που πιθανότατα θα κλείσει πάνω από 10%.
  • την προώθηση άμεσων απολύσεων στο Δημόσιο, μετά τα μη ικανοποιητικά αποτελέσματα του μέτρου της εφεδρείας.
  • την εφαρμογή νέου σχεδίου για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ήδη έχουν στείλει έγγραφο με σαφείς οδηγίες για τη λειτουργία τους εισπρακτικού μηχανισμού και το κυνήγι της φοροδιαφυγής το 2012.
  • την υλοποίηση εκτεταμένου σχεδίου αποκρατικοποιήσεων. Ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα Μπομπ Τράα πιέζει να βγουν άμεσα προς πώληση “φιλέτα” ακόμα και σε τιμές ευκαιρίας.

Πληροφορίες από real.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Κολοπαιδαράδες πλησιάζει η μέρα που θα σας γαμήσει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item