Η Goldman Sachs επενδύει σε εταιρείες και προϊόντα που σχετίζονται με τις πορείες και τα επεισόδια από τους "Αγανακτισμένους" σε όλο τον κόσμο!!!

Μόνο η Goldman Sachs θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο: Σε επιστολή προς τους επενδυτές, διερωτάται με ποιον τρόπο η κολοσσιαία επε...

Πώς θα κερδίσετε χρήματα... από τους Αγανακτισμένους


Μόνο η Goldman Sachs θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο: Σε επιστολή προς τους επενδυτές, διερωτάται με ποιον τρόπο η κολοσσιαία επενδυτική τράπεζα θα μπορούσε να κερδίσει χρήματα από το κίνημα κατά της Wall Street;

Όπως τονίζει στην επιστολή του, ο Πρόεδρος της Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, η τράπεζα έχει μέχρι στιγμή παραμείνει σιωπηλή στο θέμα του κινήματος «Occupy Wall Street», «χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι δε μας απασχολεί».

«Ενώ χιλιάδες διαδηλωτές μαζεύονται στο Μανχάταν για να εκφράσουν με πάθος την αντίθεσή του στο σημερινό status quo, αναρωτηθήκαμε το εξής:

Πώς μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από αυτό;», τονίζει στην επιστολή του ο Lloyd Blankfein.

Και συνεχίζει λέγοντας στους επενδυτές ότι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι το νέο επενδυτικό προϊόν, Goldman Sachs Global Rage Fund, το οποίο σχεδιάστηκε για να «εξαργυρώσει» τις διαδηλώσεις του «Occupy Wall Street», οι οποίες επεκτείνονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Lloyd Blankfein επισημαίνει ότι «στην Goldman Sachs ξέρουμε ότι το καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, όμως «υπάρχει τρόπος να βγάλουμε χρήματα» από την κρίση του καπιταλισμού.

«Το Goldman Sachs Global Rage Fund αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες σε προϊόντα που θα έχουν ζήτηση λόγω των διαδηλώσεων, όπως γκλομπς, κιγκλιδώματα, ακόμα και σε γάζες…

Παράλληλα, όσο αυξάνονται οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, θα "ποντάρουμε" σε εταιρείες που κατασκευάζουν τζάμια, που επισκευάζουν σπασμένα αυτοκίνητα, καθώς και σε πρώτη ύλη για να επισκευαστούν οι ζημιές», τονίζει στην επιστολή του ο επικεφαλής της Goldman Sachs.

Ο Lloyd Blankfein καλεί τους επενδυτές να έρθουν σε επαφή με τον εκπρόσωπό τους στην επενδυτική τράπεζα για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο επενδυτικό προϊόν.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item