Μήνυση έκανε η σύμβουλος του πρωθυπουργού λόγω ενός σχολίου στο...Facebook!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η σύμβουλος του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής και νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη, η οποία ...Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η σύμβουλος του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής και νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη, η οποία υπέβαλε μήνυση εναντίον του Ηρακλειώτη δημοσιογράφου Αλέκου Ανδρικάκη, επικαλούμενη τα σχόλιά και τις αναφορές του στο Facebook!
Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα δημοσιογραφικά γραφεία του Ηρακλείου, καθώς η μήνυση εναντίον του συναδέλφου ήρθε, όχι για τις απόψεις που εκφράζει στα άρθρα και στα ρεπορτάζ του, αλλά στις αναρτήσεις σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η κ. Σχοιναράκη υποστηρίζει ότι ο δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης «τα δύο τελευταία χρόνια, επιδίδεται σε μία εκστρατεία κατασυκοφάντησής μου, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Υπήρξε ανοχή από την πλευρά μου, στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης.
Μέσο δικτύωσης
Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι χρησιμοποιεί και το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com, υπερβαίνοντας τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και κριτικής, για να διατυπώνει ονειδιστικούς σε βάρος μου υπαινιγμούς σε προσωπικό επίπεδο και ενθαρρύνει, τεχνηέντως, εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος μου από τους χρήστες του παραπάνω μέσου, πολλαπλασιάζοντας έτσι τη βλάβη της προσωπικότητάς μου».
Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην πρωτοφανή αυτή υπόθεση, καθώς για πρώτη φορά ένα δημόσιο πρόσωπο καταθέτει αγωγή εναντίον δημοσιογράφου, επικαλούμενο σχόλια και αναρτήσεις σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item