Ο Μπουτάρης ετοιμάζει άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους για να προσελκύσει Τούρκους τουρίστες

Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ θα τοποθετήσει στην πλατεία Αριστοτέλους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης για να αυξήσει τον αριθμό τω...Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ θα τοποθετήσει στην πλατεία Αριστοτέλους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στα πλαίσια του σχεδίου "Ottoman Heritage Tour" μέχρι τον επόμενο Απρίλιο καταρχάς θα ανοίξει για επισκέψεις και το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο ως πολιτιστικό κέντρο -κτίσμα της εποχής των Οθωμανών- το Γενί τζαμί.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, σε συνεργασία με άλλους δήμους θα ανακαινίσει Οθωμανικά τζαμιά και κτίρια και θα οργανώσει ξενάγηση Οθωμανικής κληρονομιάς.
Οι Τούρκοι τουρίστες αποτέλεσαν μια ελπίδα για την βυθισμένη στα χρέη Ελλάδα και ο διπλασιασμός σε σχέση με πέρσι των Τούρκων τουριστών στην Θεσσαλονίκη, που έφτασαν τους 150.000.
Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε πως παλιότερα ποτέ δεν είχε η πόλη την φιλοσοφία μιας ¨τουριστικής πόλης¨ και δήλωσε : "Η αύξηση του αριθμού των Τούρκων τουριστών που ήρθαν στην πόλη μας ενθουσίασε και μας ώθησε σε αυτό το βήμα. Η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και των γύρω δήμων προέρχεται από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Εδώ υπάρχουν οθωμανικά μνημεία. Εμείς λοιπόν συζητήσαμε με τους γύρω δήμους και αποφασίσαμε να προβάλλουμε την Οθωμανική κληρονομιά."ΠΗΓΗ : seleo.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item