Μην ξεγελιέστε...Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου είναι κανονική κυβέρνηση

Ποιος υπουργός έκανε αυτή τη δήλωση;

Ποιος υπουργός έκανε αυτή τη δήλωση;


Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου είναι κανονική κυβέρνηση και όχι «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» επισημαίνει ο νέος υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. «Κυβερνήσεις ειδικού σκοπού δεν προβλέπονται από το Σύνταγμα» σημειώνει ο πρώην αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο οποίος διετέλεσε και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου.

Αποκαλύπτει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε ζητήσει «να μελετηθεί η νέα συνταγματική αναθεώρηση» και είχε ήδη συσταθεί η επιτροπή που επεξεργαζόταν τις νέες διατάξεις.

Ο ανώτατος δικαστής, παλαιός φίλος του σημερινού πρωθυπουργού, είναι ο εξ απορρήτων του κ. Παπαδήμου και ο μέχρι στιγμής εκπρόσωπός του.

Υπερασπίζεται τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για τον σχηματισμό της κυβέρνησης λέγοντας ότι οποιαδήποτε άλλη λύση θα ήταν «συνταγματικά προβληματική».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item