Αλήθεια έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας;;;Ποιος θα τον ξυπνήσει αυτόν;;;

Μόλις πριν λίγες ημέρες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έθετε θέμα σεβασμού στους θεσμούς, που σύμφωνα με τον ίδιο, κινδύνευαν από του...
Μόλις πριν λίγες ημέρες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έθετε θέμα σεβασμού στους θεσμούς, που σύμφωνα με τον ίδιο, κινδύνευαν από τους “ταραξίες” στις παρελάσεις. Οι θεσμοί και η Δημοκρατία, με αυτό το σκεπτικό, κινδύνευαν από τον ίδιο το λαό! Η εξουσία άλλωστε πηγάζει από το λαό! Σήμερα όμως, και ενώ το πολιτικό σύστημα “σαρώνεται” από το “τσουνάμι δημοψήφισμα”, με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ να καταρρέει, την Ελλάδα “διοικείται” και επίσημα πλέον από χτες από Μέρκελ και Σαρκοζί δεν θεώρησε σκόπιμο να παρέμβει και να καλέσει στο γραφείο του τους πολιτικούς αρχηγούς!

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας αλλά και στους θεσμούς, η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει μόνο από “κινήσεις” ή “κινήματα” όπως λέτε, αλλά και από την… ακινησία των θεσμικών προσώπων! Ο λαός ζητάει από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να δείξουν τον δρόμο για τη νέα Μεταπολίτευση. Και οι “έμπειροι” πολιτικοί άνδρες, με υπουργικά και άλλα πολιτικά “γαλόνια”, έχουν την ιερή υποχρέωση να πρωτοστατούν στις εξελίξεις, και όχι να τις παρακολουθούν!

ΠΗΓΗ : prionokordela.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item