Ο Παπανδρέου θα ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών του - Η Κοινοβουλευτική ομάδα θα κληθεί να εκλέξει νέο πρωθυπουργό - Απόφαση για προκήρυξη εκλογών αύριο

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε ...Όπως όλα δείχνουν το δημοψήφισμα θεωρείται ήδη παρελθόν και τώρα η νέα τάση είναι η  προκήρυξη ε...


Για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε...Όπως όλα δείχνουν το δημοψήφισμα θεωρείται ήδη παρελθόν και τώρα η νέα τάση είναι η προκήρυξη εκλογών όπως και πάλι είχαμε πει.
Έτσι λοιπόν στις 12:00 θα συγκληθεί υπουργικό συμβούλιο όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπανδρέου θα ζητήσει  τις παραιτήσεις των υπουργών του και στην συνέχεια η Κ.Ο. θα κληθεί να εκλέξει νέο πρωθυπουργό.


“Τα ψέμματα τέλειωσαν” είπε νωρίτερα  στους δημοσιογράφους η Β. Παπανδρέου και λίγο μετά βγάζοντας εκτός κάδρου τον Γ. Παπανδρέου ζήτησε κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ακολούθησε μισή ώρα αργότερα η δήλωση του κ. Λιντζέρη που χαρακτήρισε υπόλογους τους εμπνευστές του δημοψηφίσματος, μίλησε για έλλειμμα διακυβέρνησης και πρόσθεσε αμέσως μετά πως πλέον ο κ. Παπανδρέου αποτελεί παρελθόν.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης του Ε. Βενιζέλου πως είναι αντίθετος στο δημοψήφισμα-εκβιασμό και ουσιαστικά άδειαζε τον Γ. Παπανδρέου ακολούθησαν σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι υπουργοί που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έλεγαν όχι στο δημοψήφισμα ζητώντας τη σύγκληση των οργάνων δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς την έξοδο στο Γ. Παπανδρέου.

Οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή καταιγίδας. Από το δημοψήφισμα την 4η Δεκεμβρίου έχουμε ήδη περάσει στο “δεν θα γίνει δημοψήφισμα” και πλέον τίθεται και θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ με κορυφαίους υπουργούς να ζητούν έμμεσα η άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες μέσω των οργάνων για αλλαγή ηγεσίας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item