Παπουτσής: "Περιφρουρείστε εσείς οι ίδιοι της εκδηλώσεις ενόψει Πολυτεχνείου"

Στους πρυτάνεις πετά ο Χρήστος Παπουτσής το μπαλάκι της περιφρούρησης των εκδηλώσεων, ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτ...Στους πρυτάνεις πετά ο Χρήστος Παπουτσής το μπαλάκι της περιφρούρησης των εκδηλώσεων, ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοεμβρίου. 

«Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού, θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρησή τους», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με πρυτάνεις των ΑΕΙ της Αθήνας.

Εκ μέρους των πανεπιστημιακών, στη συνάντηση συμμετείχαν οι διοικήσεις του ΕΜΠ, του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και του Παντείου Πανεπιστημίου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item