Στυγνός εκβιασμός Βενιζέλου: "Πληρώστε το χαράτσι εάν θέλετε μισθούς και συντάξεις"

Ο ρυθμός εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ τώρα με το ειδικό τέλος είναι ίδιος με πριν χωρίς το τέλος, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών σε ...

Ο ρυθμός εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ τώρα με το ειδικό τέλος είναι ίδιος με πριν χωρίς το τέλος, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών σε ερώτηση για το θέμα του ειδικού τέλους ακινήτων.

Ο Ε.Βενιζέλος αφού απέδωσε τα λάθη και τις αδικίες στο ότι οι δήμοι δεν είχαν τακτοποιημένα και διαφανή αρχεία, συνέδεσε ουσιαστικά την πληρωμή του ειδικού τέλους με την καταβολή μισθών και συντάξεων.
''Κανείς δεν θέλει να είναι φτωχός και άρρωστος, δεν υπάρχουν κακοί και ανάλγητοι, ούτε λιγότερο ή περισσότερο ευαίσθητοι, αλλά πρέπει να σώσουμε τη χώρα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις''.


Πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του νέου πρωθυπουργού με την κατάθεση πλεονασματικού προϋπολογισμού

"O νέος προϋπολογισμός για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα που είναι βασικός στόχος του προγράμματος οικονομικής πολιτικής", σημείωσε ο Ε.Βενιζέλος και πρόσθεσε: "Η υπερψήφιση του από τα 4/5 των βουλευτών θα σημάνει κάτι για την διεθνή αξιοπιστία της χώρας".

Ουσιαστικά ο υπουργός Οικονομικών εννοεί πως αυτή τη φορά και για πρώτη φορά στα χρονικά ο προυπολογισμός δεν κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα :''Δεν περιμένουμε εκπλήξεις, πιο πιθανό να έχουμε υποεκτίμηση στόχων, παρά υπερεκτίμηση.Η πρόβλεψη ελλείμματος 9% φέτος δεν επηρεάζει σε τίποτα τους στόχους και τα μέτρα του 2012''.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item