Άρχισαν να φέρνουν "αντίρρηση" στον Παπανδρέου - Βενιζέλος και Λοβέρδος τίθενται κατά του δημοψηφίσματος

Ενώ λοιπόν χθες στήριζε την πρόταση Παπανδρέου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέει ότι ΔΕΝ γνώριζε την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού κ...Ενώ λοιπόν χθες στήριζε την πρόταση Παπανδρέου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέει ότι ΔΕΝ γνώριζε την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

Μάλιστα τονίζουν ότι υποστήριξε την πρόταση τόσο στην κοινοβουλευτική ομάδα όσο και σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων γιατί δεν είχε άλλη επιλογή.


Κάποιοι προχωρούν και παραπέρα λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος ρώτησε τον πρωθυπουργό γιατί δεν ενημέρωσε τους εταίρους μας.

Έτσι, αποφάσισε να το κάνει ό ίδιος. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών τα ξημερώματα ετοίμασε σχέδιο επιστολής προς τους ευρωπαίους εταίρους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ότι επρόκειτο να αναγγείλει τη διενέργεια δημοψηφίσματος, παρά μόνο για την ψήφο εμπιστοσύνης, μεταδίδει και το Reuters επικαλούμενο κυβερνητικό αξιωματούχο που δεν κατονομάζει. 

Αντίθετος και ο Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σύμφωνα με πληροφορίες θα χαρακτηρίσει μέγα λάθος την κίνηση Παπανδρέου να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Λοβέρδος, η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κ. Ραγκούσης θα συναντηθούν για να καθορίσουν κοινή στάση, ενώ δεν αποκλείεται στην κίνηση αυτή να συμμετάσχουν και άλλοι βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες οι τρεις υπουργοί είχαν συντάξει κοινή επιστολή - παρέμβαση.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item