Διεγράφη ο βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης από τη ΝΔ λόγω "δηλώσεων" του

Ο  Σωτήρης Χατζηγάκης μπάινοντας στην Βουλή για τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, μίλησε για «ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια της ΝΔ», τα...

Ο  Σωτήρης Χατζηγάκης μπάινοντας στην Βουλή για τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, μίλησε για «ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια της ΝΔ», τα οποία όπως είπε χαρακτηριστικά, «με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος».


Αυτή ακριβώς η δήλωση ήταν η αιτία που ο κ. Σαμαράς αποφάσισε τη διαγραφή του, αλλά η υπόθεση δεν βγάζει νόημα, καθώς η δήλωση η συγκεκριμένη θεωρήθηκε απάντηση προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Καμμένου που είχε κάνει λόγο για χούντα αναφερόμενος στη νέα κυβέρνηση, προειδοποιώντας μάλιστα πως δεν θα της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. 


Είναι απορίας άξιο πώς ο κ. Σαμαράς δεν αποφάσισε τη διαγραφή του κ. Καμμένου που δεν θα ψηφίσει τη νέα κυβέρνηση στην οποία μετέχει και η Νέα Δημοκρατία, αλλά τον κ. Χατζηγάκη που εναντιώθηκε στις δηλώσεις του κ. Καμμένου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item