Γερμανός Επίτροπος: "Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε πολίτες που πληρώνουν το ρεύμα αλλά δεν πληρώνουν το φόρο"

Αυτά λοιπόν να τα ακούνε όλοι όσοι βγαίνουν στα κανάλια και τρομοκρατούν λέγοντας πως δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξ...Αυτά λοιπόν να τα ακούνε όλοι όσοι βγαίνουν στα κανάλια και τρομοκρατούν λέγοντας πως δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις αν δεν πληρώσουμε όλα τα χαράτσια.

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το λέμε συνέχεια...Το ειδικό τέλος ακινήτων(χαράτσι) μέσω της ΔΕΗ είναι παράνομο και καταχρηστικό καθώς το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και όχι παιχνίδι στα χέρια κάποιων(Βενιζέλος και λοιποί).

Ο Γερμανός Επίτροπος, κ. Έτινγκερ, αρμόδιος για θέματα ενέργειας σε Ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή τόνισε χαρακτηριστικά, ότι «σε κάθε περίπτωση οι κυβερνήσεις πρέπει να εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση με το σύνολο της σχετικής ενωσιακής νομοθεσίας, συμπεριλαμβανομένης της οδηγίας που αφορούν την προστασία των καταναλωτών».

Και συνέχισε λέγοντας: «η οδηγία δεν περιέχει διατάξεις που να εξαρτούν το δικαίωμα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας από την κατάσταση του νοικοκυριού ή των μεμονωμένων μελών του, όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις».


Καταλήγοντας ανέφερε: «Ως προς την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών, η οδηγία υποχρεώνει τα κράτη-μέλη να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item