Ο Καρατζαφέρης ανακατεύει επικίνδυνα την σούπα - Ζητάει την παρέμβαση Καραμανλή για να βοηθήσει στην συναίνεση ο Σαμαράς

Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά ο τηλεοπτικός κωλοτούμπας ζητά την παρέμβαση του Καραμανλή στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ώσ...


Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά ο τηλεοπτικός κωλοτούμπας ζητά την παρέμβαση του Καραμανλή στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ώστε ο Αντώνης Σαμαράς να συναινέσει στο σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας και ως αποτέλεσμα ο Καρατζαφέρης να πάρει κάποια θέση στην κυβέρνηση συνεργασίας του Γιωργάκη.
«Μία παρέμβαση στον διάδοχό του θα μπορούσε να είχε καταλυτικές συνέπειες. Δεν ξέρω εάν έχει γίνει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε δημοσιογράφους. «Εύχομαι να έχει γίνει, ή να γίνει εγκαίρως καθόσον η φωνή του ακούγεται πολύ μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.", πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item