Δεν παραιτείται τελικά ο Γιωργάκης - Πήρε πίσω το νομοσχέδιο-μπλόφα - Διεργασίες για νέα μεταβατική κυβέρνηση

Δεν παραιτείται ο  Γιώργος Παπανδρέου !Θα πάρει πίσω την πρόταση για δημοψήφισμα και θα ανακοινώσει την προσφυγή στις κάλπες σε σύντ...

Διεργασίες για υπηρεσιακή κυβέρνηση


Δεν παραιτείται ο Γιώργος Παπανδρέου!Θα πάρει πίσω την πρόταση για δημοψήφισμα και θα ανακοινώσει την προσφυγή στις κάλπες σε σύντομο χρονικό διάστημα,αφού πρώτα η βουλή επικυρώσει την δανειακή σύμβαση.

Λένε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα παραιτηθεί μέχρι να διαπραγματευτεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαρά τον σχηματισμό της νέας μεταβατικής κυβέρνησης. Λίγο πριν αρχίσει το υπουργικό ο κ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κάρολο Παπούλια.

Μια μπλόφα ήταν σύμφωνα με τον κ.Παπανδρέου η ανακοίνωση δημοψηφίσματος. "Χρειάστηκε να απειλήσουμε με το δημοψήφισμα για να δεχτει ο Σαμαράς κυβέρνηση εθνικής ενότητας", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, πληροφορίες λένε ότι πρότεινε συγκυβέρνηση, κάτι όμως που η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί.

Στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Στις 8 ο κ.Παπανδρέου θα μιλήσει στην Βουλή.

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Γ. Παπανδρέου προτείνουν κορυφαία στελέχη από όλα τα κόμματα μπροστά στον κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item