Θα μας τρελάνουν...Έκαναν πορεία διαμαρτυρίας αλλοδαποί επειδή τους κάνει συχνά ελέγχους η αστυνομία

Συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία ως το δημαρχείο πραγματοποίησαν αλλοδαποί μικροπωλητές, μαζί με μέλη της αντιρατσιστικής κίνησης ...

Πορεία μικροπωλητών και αντιρατσιστών στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης


Συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία ως το δημαρχείο πραγματοποίησαν αλλοδαποί μικροπωλητές, μαζί με μέλη της αντιρατσιστικής κίνησης διαμαρτυρόμενοι για τις «εντεινόμενες, το τελευταίο διάστημα» εξορμήσεις της δημοτικής αστυνομίας και για «υπερβάλλοντα ζήλο» στις κατασχέσεις προϊόντων παραεμπορίου. 

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα έξω από το δημαρχείο και υποστήριξαν ότι «η καταστολή» συνοδεύεται πολλές φορές και από «αλαζονική συμπεριφορά». 

Ζήτησαν περισσότερη «ανοχή», τονίζοντας ότι η δραστηριότητα τους «είναι θέμα επιβίωσης», καθώς δεν έχουν άλλο τρόπο να βιοποριστούν. 

Υποστήριξαν ότι η διαδικασία έκδοσης άδειας είναι «ουσιαστικά απαγορευτική» για αυτούς, καθώς απαιτούνται χρηματικές εγγυήσεις και μια σειρά από αυστηρές προϋποθέσεις που συνήθως δεν πληρούν και διαμαρτυρήθηκαν για τις κατασχέσεις και την καταστροφή των αντικειμένων.ΠΗΓΗ : newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item