Τυχαία η σημερινή "λάθος" υποβάθμιση της Γαλλίας ή προπομπός γεγονότων;;;

Αν και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, το ντόμινο σε όλη την Ευρώπη δεν αργεί όπως πολλοί νομίζουν. Ήδη η Ιταλία κινείται σε...
Αν και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, το ντόμινο σε όλη την Ευρώπη δεν αργεί όπως πολλοί νομίζουν.
Ήδη η Ιταλία κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια και τα spreads της Γαλλίας έχουν διπλασιαστεί σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Ο χρόνος θα δείξει αλλά η συνέχεια φαίνεται προδιαγεγραμμένη...

Αίσθηση προκάλεσε ότι --κατά σύμπτωση-- σήμερα, και "από λάθος", όπως ανακοίνωσε αργότερα ο οίκος αξιολόγησης του αξιόχρεου Standard&Poor's, εστάλη σε μέρος των συνδρομητών του ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο περιείχε την πληροφορία ότι "μεταβλήθηκε η γαλλική πιστοληπτική ικανότητα".


Αυτό "δεν ισχύει: η αξιολόγησή μας για την πιστοληπτική ικανότητα της Γαλλίας παραμένει αμετάβλητη, στη βαθμίδα AAA, συνοδευόμενη απο μια 'σταθερή' προοπτική", ανέφερε ο οίκος αξιολόγησης, λίγη ώρα αφότου εστάλη το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα μέρος των συνδρομητών του.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item