Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου με...ξύλο!

Λίγο μετά τις 10 άρχισαν τα... γνωστά. Ποια παράταξη θα “καταλάβει” ποιο σημείο. Αποτέλεσμα; Δυο ομάδες φοιτητών ήρθαν στα χέρια και...

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις απευθύνει η ΔΟΕ


Λίγο μετά τις 10 άρχισαν τα... γνωστά. Ποια παράταξη θα “καταλάβει” ποιο σημείο. Αποτέλεσμα; Δυο ομάδες φοιτητών ήρθαν στα χέρια και η συμπλοκή επεκτάθηκε στη μέση της Πατησίων.
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την 38η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών, που ξεκινούν σήμερα. «Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου, προσθέτει, όχι απλά παραμένουν επίκαιρα, αλλά αποτελούν και σύγχρονα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται από τα απίστευτα άδικα οικονομικά μέτρα που έχουν εξοντώσει τον κόσμο της εργασίας».
«Πάντα υπάρχει η ανάγκη για Πολυτεχνεία. Ειδικά στις μέρες μας», αναφέρει στο δικό της μήνυμα η ΟΛΜΕ, συνδέοντας την επέτειο της εξέγερσης με τη σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα.
Εν όψει την εκδηλώσεων αυτών, παραμένουν από σήμερα κλειστές οι κεντρικές Σχολές του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Πάντειο και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι και την παραμονή της επετείου, δηλαδή την Τετάρτη. Ολες οι εκδηλώσεις που ξεκινούν σήμερα θα γίνουν στο κεντρικό κτίριο του Πολυτεχνείου επί της οδού Πατησίων και θα κορυφωθούν την Πέμπτη με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item