Σχέδιο αποπροσανατολισμού το δημοψήφισμα του Παπανδρέου, για να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή

Εσείς δηλαδή πιστεύετε πως ο Γιωργάκης ξύπνησε ένα πρωί και είπε δεν δίνω ένα δημοψήφισμα στους Έλληνες να αποφασίσουν αυτή για την ...Εσείς δηλαδή πιστεύετε πως ο Γιωργάκης ξύπνησε ένα πρωί και είπε δεν δίνω ένα δημοψήφισμα στους Έλληνες να αποφασίσουν αυτή για την μοίρα τους;;;

Σε αυτή λοιπόν την σκέψη ποντάρει ο ΓΑΠ με την δήλωση του περί δημοψηφίσματος...Ποντάρει σε αυτή τη σκέψη γιατί δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως συγχρόνως ζήτησε και την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής!
Αντιθέτως, εκεί αποσκοπεί να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης μέσω του "τεχνάσματος" του δημοψηφίσματος και μετά να συνεχίσει το κατακρεούργημα του με την "ψήφο του λαού"!

Καταλάβατε λοιπόν που οδηγούνται τα πράγματα;

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν θα γίνει το δημοψήφισμα:

  • Δεν θα προχωρήσει από δω και πέρα η συμφωνία των Βρυξελλών και έτσι λοιπόν όλα τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση είναι ουσιαστικά χωρίς αντίκρισμα.
  • Πολύ πιθανόν να παγώσει και η καταβολή της 6ης δόσης, την οποία  υποτίθεται έχουμε "σφραγίσει".
  • Το χρηματιστήριο, μέχρι να διεξαχθεί το δημοψήφισμα θα έχει φτάσει στις 300 μονάδες, άλλο μία χρεωκοπία ουσιαστικά!
  • Πιθανό ακόμα και το σενάριο επιστροφής στην δραχμή.

Το καλύτερο που θα μπορείτε να κάνετε θα είναι να κλείσετε την ριμάδα την τηλεόραση με τα "παπαγαλάκια" να ζαλίζουν το κεφάλι σας και να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Όλοι, ο λαός, οι υπουργοί, οι βουλευτές και διάφοροι άλλοι θα βγαίνουν στα κανάλια και ο καθένας θα λέει την άποψή του, ο λαός θα τους παρακολουθεί τρομοκρατημένος.

Γι'αυτό αλλάξτε κανάλι σε αυτή την τρομολαγνική "οδηγημένη" ενημέρωση και περάστε αλλού τον δημιουργικό σας χρόνο!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item