Παπούλιας: Ελάτε με ολοκληρωμένο σχέδιο αλλιώς δεν θα σας δεχτώ

Στις 17:05 ο πρωθυπουργός μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο είπε ότι θα ζητήσει από τον Αντώνη Σαμαρά να πάνε και οι δύο μαζί στον πρ...Στις 17:05 ο πρωθυπουργός μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο είπε ότι θα ζητήσει από τον Αντώνη Σαμαρά να πάνε και οι δύο μαζί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός προχωράει στην κίνηση αυτή για να γίνουν όλα με θεσμικό τρόπο και να μην υπάρξουν διαρροές.

Η απάντηση στο θέμα συνάντηση του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ήρθε λίγο μετά τις 17:30 από την Προεδρία της Δημοκρατίας. "Θα πρέπει πρώτα να καταλήξετε οι δύο σας σε συμφωνία και μετά να έρθετε σε συνάντηση μαζί μου", φέρεται να είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Λίγο αργότερα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ούτε αυτός αλλά ούτε και η κυβέρνηση του αν δεν υπάρξει συμφωνία στο ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item