Οι αντιδράσεις έφεραν αποτέλεσμα: Δεν θα κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ στους πρώτους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς

Βλέπετε λοιπόν πως αυτό το αντισυνταγματικό χαράτσι δεν έχει καμία βάση και εν μέσω κοινωνικών αντιδράσεων και κινδύνων να μην μαζ...
Βλέπετε λοιπόν πως αυτό το αντισυνταγματικό χαράτσι δεν έχει καμία βάση και εν μέσω κοινωνικών αντιδράσεων και κινδύνων να μην μαζέψουν τα χρήματα που θέλουν, κάνουν ένα βήμα πίσω.
Αυτή όπως βλέπετε είναι η μόνη λύση για να ξεφύγουμε από τον πάτο που μας έχουν "κολλήσει" οι άρχοντες του τόπου!
Αντιδράστε επιτέλους!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», ο Βενιζέλος ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να μην προχωρήσει στην έκδοση εντολών αποκοπής ηλεκτροδότησης, κάτι που θα συνέβαινε μεθαύριο Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία των 40 ημερών για τους πρώτους λογαριασμούς που εκδόθηκαν και συμπεριλαμβάνουν το ειδικό τέλος.
Αυτή η ενέργεια γίνεται στο πλαίσιο της επανεξέτασης ευνοϊκότερων ρυθμίσεων για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες και μέχρι αυτές να πάρουν τη μορφή νομοθετικού κειμένου, ζήτησε, άτυπα, να μη γίνει καμιά διακοπή παροχής.

Υπολογίζεται ότι μέχρι τώρα, περίπου 70.000 με 80.000 καταναλωτές δεν είχαν πληρώσει το τέλος ακινήτων και κατ’ επέκταση το ποσό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Εκτιμάται ότι ανάμεσα στους 70.000 με 80.000 ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς υπάρχουν κι εκείνοι που αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως υπερήλικες, άτομα κάτω από το όριο της φτώχειας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item