Ο Καρατζαφέρης θα πάει τελικά στην σύσκεψη - Άλλο που δεν ήθελε βέβαια!

Λίγα λεπτά αφού ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης β...Λίγα λεπτά αφού ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βγήκε μαινόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ήταν περίπου 19:05 το απόγευμα όταν οι δημοσιογράφοι που βρισκόταν έξω από το προεδρικό Μέγαρο είδαν τον αρχηγό του ΛΑΟΣ να βγαίνει σε έξαλλη κατάσταση.


«Λυπάμαι εξαιρετικά που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές να παίζονται παιχνίδια τακτικής από τον κ. Παπανδρέου και από τον κ. Σαμαρά και να συμπαρασύρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατήγγειλε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς μπήκαν στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς ο ίδιος να κληθεί, ενώ βρισκόταν ήδη στο προεδρικό μέγαρο.

Και αντί να τον καλέσουν μέσα, τον είχαν και περίμενε σε ξεχωριστό δωμάτιο. Γι’ αυτό αποφάσισε να φύγει.

Δεν έκρυψε ότι θέλει τον Λουκά Παπαδήμο επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη δε δέχτηκαν να συμμετάσχουν η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πηγές, ο κ. Παπούλιας του ζήτησε να παραβρίσκεται στην σύσκεψη, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης φέρεται να του εξέφρασε την ενόχλησή του από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τελικά, "ο τραβάτε με και ας κλαίω" κ. Καρατζαφέρης αποφάσισε να πάει στη σύσκεψη της Πέμπτης.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item