Παπανδρέου-Παπούλιας συνεχίζουν σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παπανδρέου, επανέλαβε τα χιλιοειπωμένα. Δεν έδωσε κανένα χρονικό ορίζοντα για όσα θα γίνουν ...Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παπανδρέου, επανέλαβε τα χιλιοειπωμένα. Δεν έδωσε κανένα χρονικό ορίζοντα για όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα, απείλησε ότι αν δεν πετύχουν οι διαβουλεύσεις κινδυνεύει η παραμονή μας στο ευρώ και είπε ότι για την περίφημη κυβερνηση συνεργασίας το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν συνεργασίας και επαφές.

Το σχέδιο Παπανδρέου για να κρατήσει την εξουσία πέτυχε πλήρως. Από την στιγμή που τέθηκε σε ισχύ η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Κέρδισε χρόνο τον οποίο θα εκμεταλλευθεί για να μείνει πρωθυπουργός και κανείς δεν θα μπορεί να του πει τίποτα! 
Όταν η διαπραγμάτευση με τη ΝΔ ολοκληρωθεί ανεπιτυχώς, οι τόνοι θα έχουν πέσει και θα συνεχίσει να κυβερνά.

Διαβάστε τον χωρίς καμία ουσία διάλογο Παπανδρέου-Παπούλια:

Ο διάλογος ήταν ο εξής: 

Παπανδρέου: "Οπως ξέρετε χθες η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δημιουργήσω μια ευρύτερη κυβέρνηση συνεργασίας.
Δεν είμαι κολλημένος με τις καρέκλες. Χρειάζεται προσπάθεια για να μην οδηγηθεί η χώρα στην περιπέτεια των εκλογών.
Στόχος είναι να φτάσουμε στην επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης για την χώρα. Φοβάμαι μήπως η άρνηση στην συναίνεση ανησυχήσει τους ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα έστελενε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θέλει να μείνει στον στενό πυρήνα της ευρωζώνης.

Παπούλιας: Τώρα είναι ώρα μεγάλης ευθύνης για όλους μας. Πρέπει να βρεθεί δρόμος συνενόησης. Θα καταβάλλω όσες ποσπάθειες μπορώ για το καλό της πατρίδας. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item