Κακλαμάνης σε Καμίνη: "Είσαι άφαντος και άσχετος"

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας  ο Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε  τον Γιώργο Καμίνη άφαντο και άσχετο γ...Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας ο Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε τον Γιώργο Καμίνη άφαντο και άσχετο για το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, που ήταν εκ των βασικών θεμάτων και γι' αυτό τον λόγο είχε κληθεί να δώσει το παρόν και ο πρόεδρος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας, Γιάννης Πολύζος.

Ο Γ. Καμίνης, σχολίασε αρνητικά την αναλυτική τοποθέτηση-Κακλαμάνη για το θέμα τονίζοντας ότι ακολουθεί παλαιοκομματικές μεθόδους επικοινωνίας, για να λάβει την απάντηση του πρώην δημάρχου: "Δεν έχετε διαβάσει ούτε το εξώφυλλο του ρυθμιστικού σχεδίου. Εκτός ότι είστε άφαντος, είστε και άσχετος. Διαβάστε το πρώτα και μετά μιλήστε", με τον Γ. Καμίνη να μην απαντά στις κατηγορίες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item