Άδ. Γεωργιάδης προς Παπουτσή: "Να μην βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν εργαστεί ποτέ γιατί είναι επικίνδυνοι"

"Επίθεση" κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με α...

«Να μη βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, γιατί είναι επικίνδυνοι» είπε ο κ. Γεωργιάδης


"Επίθεση" κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη ρύθμιση για την πειρατεία και συγκεκριμένα την παρουσία ένοπλων ιδιωτών φρουρών σε εμπορικά πλοία.

Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο κ.Γεωργιάδης, είπε πως «ο κ. Παπουτσής δεν είχε καμία αρμοδιότητα πάνω σε αυτό το θέμα, που αφορά καθαρά το υπουργείο Ναυτιλίας» και ότι προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

«Εάν δεν είχαμε αντιδράσει άμεσα εγώ και ο κ. Χρυσοχοΐδης, καθησυχάζοντας τον εφοπλιστικό κόσμο, αυτή τη στιγμή θα είχαμε χάσει 300 πλοία από την ελληνική σημαία. Η διαβεβαίωση του κ. Χρυσοχοΐδη προς τους εφοπλιστές ήταν ότι οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται».

Φανερά ενοχλημένος ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε: «Να μη βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, γιατί είναι επικίνδυνοι».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item