Ο Παπανδρέου μάλλον ξέχασε ότι ήταν πρωθυπουργός και κατηγορεί την Ε.Ε ότι απέτυχε να αντιμετωπίσει την κρίση

Για αποτυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα των συντηρητικών ηγεσιών κρατών-μελών της, να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση...


Για αποτυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα των συντηρητικών ηγεσιών κρατών-μελών της, να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση, έκανε λόγο την Παρασκευή ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, με θέμα: "Στο τιμόνι ξανά!", όπου μεταβατικός πρόεδρος του ΕΣΚ ορίστηκε ο Σεργκέι Ντμιτριέβιτς Στάνισεβ, πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βουλγαρίας.

"Δυστυχώς, η περιοριστική δημοσιονομική πολιτική και η φορολογική αυστηρότητα, δεν φτάνουν για να λυθούν τα προβλήματά της Ευρώπης. Πρέπει να επενδύσουμε στην ποιοτική, ανταγωνιστική Ευρώπη, με έμφαση στις θέσεις εργασίας και την ποιότητα. Η ανισότητα είναι η βάση της κρίσης. Γι αυτό και εγώ κάλεσα τον λαό μου σε δημοψήφισμα, για να απαντήσει ο ελληνικός λαός, δημοκρατικά, στο εάν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε ως έθνος και χώρα", είπε ο Γ.Παπανδρέου.


ΠΗΓΗ : enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item