Δεν υπάρχει επικοινωνία με συνεργάτες του πρωθυπουργού, δηλώνει οργισμένο το περιβάλλον Σαμαρά

Πληροφορίες από την κυβέρνηση ανέφεραν ότι δύο απεσταλμένοι του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να αναχωρήσουν για τα ...Πληροφορίες από την κυβέρνηση ανέφεραν ότι δύο απεσταλμένοι του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να αναχωρήσουν για τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού.

Οι δύο ειδικοί "διαπραγματευτές" του πρωθυπουργού κατά πληροφορίες προερχόμενς από συνεργάτες του κ. Παπανδρέου θα συνομιλήσουν με τους στενούς συνεργάτες του κ. Αντώνη Σαμαρά για το θέμα της δημιουργίας μεταβατικής κυβέρνησης εθνικής ενότητας -αποστολή της οποίας θα είναι η διασφάλιση της 6ης δόσης και αμέσως μετά η διενέργεια πρόωρων εκλογών, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο του 2012.

Οι δύο ειδικοί "απεσταλμένοι" που ελέχθη ότι πρόκειται να μεταβούν στο γραφείο του κ. Σαμαρά με εντολή του κ. Παπανδρέου είναι ο υπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Ρέππας και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, κ. Νίκος Αθανασάκης.

Ωστόσο, με δήλωσή του στη ΝΕΤ στις 4 το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, υποστήριξε οργισμένος ότι δεν υπάρχει σε εξέλιξη καμία συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ.


"Δεν μιλάμε με κανέναν κ. Αθανασάκη ή με οποιονδήποτε από την κυβέρνηση" λέει με κατηγορηματικότητα και οργή το επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού διαψεύδοντας τις πληροφορίες που προέρχονται από κυβερνητικούς κύκλους ότι "οι κ.κ. Νίκος Αθανασάκης και Δημήτρης Ρέππας έχουν ξεκινήσει διαδιακασία συνεννόησης με τη ΝΔ για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. "Η πρότασή του κ. Σαμαρά είναι σαφής, δεν επιδέχεται καμία ερμηνεία ή παρερμηνεία και δεν δεχόμαστε καμία συζήτηση με κανέναν" προσθέτουν. Λένε ακόμη ότι δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου ή με οποιονδήποτε συνεργάτη του. Η ΝΔ θεωρεί ότι "ο κ. Παπανδρέου είναι παρελθόν, τελεί υπό παραίτηση και δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτε μαζί του. Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ακυβερνησίας. Αν η πρότασή μας γίνει δεκτή τότε θα λειτουργήσουν οι θεσμικές διαδικασίες". Λένε ακόμη ότι "ο κ. Παπανδρέου πρέπει να παραιτηθεί και τυπικά για να απεμπλακούν οι προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες με την ενεργοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας".


ΠΗΓΗ : protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item