Μέρκελ: "Εκτιμώ τους Έλληνες όταν είναι λογικοί"

Η Μέρκελ λοιπόν έρχεται ακόμα μια φορά να "αδειάσει" τον Γιωργάκη μας! Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίζονται δυσαρεστ...
Η Μέρκελ λοιπόν έρχεται ακόμα μια φορά να "αδειάσει" τον Γιωργάκη μας!

Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από την πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού και η Άνγκελα Μέρκελ το δείχνει κάνοντας πνεύμα. Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε αστειευόμενη πως εκτιμά τους Έλληνες, όταν εμφανίζονται λογικοί.

Όπως μετέδωσε και το Dow Jones η Μέρκελ δήλωσε χαρακτηριστικά πως η Γερμανία χαιρετίζει μια συνετή συμπεριφορά από την Ελλάδα, δήλωση που σημαίνει πλήρες άδειασμα στον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και δημοσίως πλέον για την απόφασή του για το δημοψήφισμα.

Άλλωστε η Γερμανία ποτέ δεν χαιρέτισε την απόφαση για δημοψήφισμα, αλλά αντίθετα έδειξε τη δυσαρέσκειά της και μία τέτοια δήλωση όχι μόνο σαν ειρωνική μπορεί να εκληφθεί, αλλά και απόλυτα απαξιωτική προς τον κ. Παπανδρέου.

"Εκτιμάμε όλο τον κόσμο, τους Τούρκους όπως και τους Έλληνες, όταν εμφανίζονται λογικοί", δήλωσε η κ. Μέρκελ μιλώντας στο Βερολίνο, δίπλα στον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item