Ο επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος, Γρηγόρης Πεπόνης διέταξε την έρευνα για το αν είναι νόμιμα τα δάνεια που δίνουν οι τράπεζες στα κόμματα

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας, που θα αναλάβει την υπόθεση, αναμένεται μεταξύ άλλων να εξετάσει αν τα δάνεια που παραχωρούσαν οι Τράπεζες...
Ο αρμόδιος Εισαγγελέας, που θα αναλάβει την υπόθεση, αναμένεται μεταξύ άλλων να εξετάσει αν τα δάνεια που παραχωρούσαν οι Τράπεζες προς τα κόμματα, χωρίς καν να γνωρίζουν αν η κρατική επιχορήγηση θα υπήρχε και του χρόνου, ήταν επισφαλή.
Σύμφωνα με τα επίμαχα δημοσιεύματα, τα δάνεια λήφθηκαν με υψηλά επιτόκια και σε συνδυασμό με την καθυστέρηση της εκταμίευσης των κρατικών επιχορηγήσεων και τη μείωση των εισφορών από τους πολίτες λόγω της κρίσης, έχει πλήξει σοβαρά τα κομματικά ταμεία. Ένα από τα αποτελέσμα αυτής της κίνησης φέρονται πως είναι οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία του προσωπικού.
Σε σχετική ερώτηση στη Βουλή είχε προχωρήσει και ο βουλευτής της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε στοιχεία για δάνεια που έχουν εκταμειεύσει από τραπεζικά ιδρύματα τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

ΠΗΓΗ : enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item