Αποδοκίμασαν τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Τζουμάκα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Σύμφωνα με το corfupress.com, το επεισόδιο έγινε στις 20.00 το βράδυ, στο χώρο του τμήματος Ιστορίας όταν συναντήθηκε το γνωστό στ...
Σύμφωνα με το corfupress.com, το επεισόδιο έγινε στις 20.00 το βράδυ, στο χώρο του τμήματος Ιστορίας όταν συναντήθηκε το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με τους συγκεντρωμένους που εκείνη την ώρα κατέφθαναν μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Η ατυχής «έμπνευση» των στελεχών της ΠΑΣΠ να διοργανώσουν εκδήλωση για το Πολυτεχνείο την ίδια ώρα με τη συγκέντρωση των υπολοίπων φοιτητών στον ίδιο χώρο, προκάλεσε την αναμενόμενη, την εποχή αυτή, αντίδραση η οποία, από μερίδα παρευρισκομένων, ξέφυγε από τα όρια και ο κ. Τζουμάκας δέχθηκε βροχή από αποδοκιμασίες και σκληρά συνθήματα.

Συγκεντρωμένοι φοιτητές απαίτησαν από τον πρώην υπουργό να προχωρήσει σε αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της πολιτικής του μνημονίου με τον κ. Τζουμάκα να δηλώνει ενώπιον των συγκεντρωμένων –σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- ότι είναι κατά του νόμου – πλαισίου για τα ΑΕΙ. 

Ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν εκ νέου και τελικά, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποχώρησε αφού προηγουμένως είχαν αποχωρήσει η γραμματέας της Ν.Ε. του κόμματος Α. Δαγκλή και ο πρώην γραμματέας Μ. Μπούκας.Όταν αποχώρησαν τα πολιτικά στελέχη, οξύνθηκαν τα πνεύματα μεταξύ μικρής μερίδας φοιτητών της ΠΑΣΠ και διαδηλωτών που συμμετείχαν στην πορεία και επακολούθησαν μικροσυμπλοκές από τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστησαν ελαφρές αμυχές τρεις φοιτήτριες οι οποίες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αργά σήμερα το βράδυ, ο . Τζουμάκας ερωτηθείς από δημοσιογράφους αρνήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο αρκούμενος να υποδείξει τους πολιτικούς χώρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως τη δεξαμενή των φοιτητών που εξαπέλυσαν τα συνθήματα εναντίον του, ενώ ο πρώην υπουργός μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ συνέφαγαν αργότερα σε ταβέρνα στην περιοχή του Μαντουκιού.ΠΗΓΗ : corfupress.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item