Αυγά στον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λέσβο - Η αστυνομία τον φυγάδευσε δύο φορές

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας είχε πάει στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Στελέ...Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας είχε πάει στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Στελέχη κομμάτων της Αριστεράς και του αντεξουσιαστικού χώρου είχαν συγκεντρωθεί απ' έξω και μάλιστα κάποια στιγμή προσπάθησαν να μπουν μέσα στο κτίριο. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τον κύριο Γεωργιάδι...


Λίγο αργότερα όμως, χρειάστηκε πάλι η επέμβαση της αστυνομίας για να φύγει ο υφυπουργός, αυτή τη φορά από τις εγκαταστάσεις τοπικού τηλεοπτικού σταθμού όπου είχε πάει για να δώσει συνέντευξη.


Πάντως, παρά την προσπάθεια της αστυνομίας αυγά, πορτοκάλια και άλλα αντικείμενα, έπεφταν βροχή κάθε φορά που οι διαδηλωτές αντίκριζαν τον κύριο Γεωργιάδη.

Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗ : lesvosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item