Εξηγήσεις καλείται να δώσει ο Μπεγλίτης μετά τα λεγόμενα του για "πληρωμένους" δημοσιογράφους

Ο κ. Μπεγλίτης είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή του στην πρωινή ζώνη του Σκάι ότι οι δημοσιογράφοι του στρατιωτικού ρεπορτάζ διαπλέκ...
Ο κ. Μπεγλίτης είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή του στην πρωινή ζώνη του Σκάι ότι οι δημοσιογράφοι του στρατιωτικού ρεπορτάζ διαπλέκονται με στρατιωτικούς.
Συγκεκριμένα είχε ισχυριστεί ότι κάποιοι από την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων χρησιμοποίησαν τα μυστικά κονδύλια για να πληρώσουν δημοσιογράφους με σκοπό να προωθήσουν τις απόψεις στρατιωτικών.
Τότε είχε παρέμβει ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και είχε ζητήσει να ανασκευάσει ο υπουργός πράγμα το οποίο έκανε σε ότι αφορά στο πρόσωπό του.
Κατόπιν αυτών των δηλώσεων 22 στρατιωτικοί συντάκτες με επιστολή τους προς την ΕΣΗΕΑ ζήτησαν και να κληθεί ο πρώην υπουργός σε απολογία αλλά και να κινηθεί η ΕΣΗΕΑ εναντίον του νομικά.
Το πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών έστειλε επιστολή και κάλεσε τον Πάνο Μπεγλίτη να καταθέσει τις επόμενες ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item