Παρά τα λεγόμενα για κυβέρνηση συνεργασίας ο Παπανδρέου θα παραμείνει πρωθυπουργός

Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου κατάφερε να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης με 153 ψήφους, μία δηλαδή ψήφο επιπλέον από όσες είχε λόγω της Λ. Κατσ...

Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου κατάφερε να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης με 153 ψήφους, μία δηλαδή ψήφο επιπλέον από όσες είχε λόγω της Λ. Κατσέλη και έτσι τελικά αναβαπτισμένη προχωρά παρακάτω.

Ο κ. Παπανδρέου δείχνει μέχρι στιγμής κυρίαρχος του παιχνιδιού, καθώς το Σάββατο ξεκινά διαβουλεύσεις για κυβέρνηση συνεργασίας, αφού ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως θα συζητήσει με τα κόμματα ακόμα και για τον επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας.


Βέβαια το σημαντικότερο είναι πως ο Παπανδρέου μπορεί να λέει πως θέλει να φτιάξει κυβέρνηση συνεργασίας αλλά ήδη η ΝΔ είναι εκτός παιχνιδιού καθώς  ο Σαμαράς έσπευσε να δηλώσει αρνητικός σε μία τέτοια συνεργασία επαναλαμβάνοντας πως μοναδική λύση είναι οι εκλογές.

Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα;;;
Ο Γιωργάκης συνεχίζει σαν πρωθυπουργός (καθώς μόνο πρωθυπουργός δεν είναι).

Έχει λοιπόν ο Παπανδρέου να διαλέξει συνεργασία ανάμεσα στο κόμμα της "τηλεοπτικής αριστεράς", το ΛΑΟΣ και το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, την Δημοκρατικής Συμμαχίας (και το λεγόμενο: για να κυβερνήσω θα πουλήσω και την ψυχή μου στο διάολο).

Επίσης ο Βενιζέλος ανέφερε πως η κυβέρνηση θα είναι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και μετά το πιθανότερο είναι εκλογές!

Οι υπουργοί του αλλά και οι βουλευτές του που του φώναζαν “παραιτήσου” τι θα κάνουν τώρα; Θα παραιτηθούν εκείνοι για να φύγει ο Παπανδρέου από το κάδρο; Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να συνδέσει το όνομά του με μια τέτοια κίνηση;

Ξεχνάει κανείς όσα είπε η Βάσω Παπανδρέου το βράδυ της Πέμπτης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ;

Ξεχνάει κανείς το μεσημέρι της Παρασκευής την επιστολή Λοβέρδου ο οποίος δήλωνε ότι αν σήμερα το πρωί δεν προχωρήσει ο κ. Παπανδρέου σε κυβέρνηση συνεργασίας το πρωί του Σαββάτου θα παραιτηθεί;

Ξεχνάει κανείς την δήλωση του βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη ότι ο κ. Παπανδρέου είναι παρελθόν;

Πως είναι δυνατόν να αποθεώνεις εκείνον για τον οποίο λίγες ώρες πριν μιλούσε με τα σκληρότερα λόγια και τον θεωρούσες ακόμα και επικίνδυνο για τον τόπο;

Για να δούμε λοιπόν όλους αυτούς που φώναζαν να φύγει ο Παπανδρέου , τι θα κάνουν και πως θα συμπεριφερθούν τώρα που αντί για κυβέρνηση συνεργασίας θα έχουν να αντιμετωπίσουν πάλι την ίδια κυβέρνηση, με τον ίδιο πρωθυπουργό!

Καλή μας όρεξη!!!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item