Ετοιμάζονται να περιορίσουν και άλλο το ίντερνετ στην Μεγάλη Βρετανία

Ο νόμος των "τριών χτυπημάτων" που ξεκίνησε να ισχύει εδώ και λίγο καιρό στη Γαλλία μάλλον άνοιξε το δρόμο και για τις άλλ...Ο νόμος των "τριών χτυπημάτων" που ξεκίνησε να ισχύει εδώ και λίγο καιρό στη Γαλλία μάλλον άνοιξε το δρόμο και για τις άλλες χώρες. 

Έτσι η Μεγάλη Βρετανία, ετοιμάζει αυστηρές ποινές σε όσους δεν συμμορφωθούν με τους νέους νόμους που θα τεθούν σε ισχύει σε λίγες μέρες.

Σκοπός των νέων νόμων είναι φυσικά ο περιορισμός της παραβατικής δράσης μερικών χρηστών στο Internet. 

Όσοι λοιπόν μεταξύ άλλων κατεβάζουν παράνομα μουσική και ταινίες η κυβέρνηση θα τους τιμωρεί κόβοντάς του τη σύνδεση στο Internet και για να μην πουν οι χρήστες οτι η κυβέρνηση παραβιάζει τα ατομικά τους δικαιώματα, η ρύθμιση αυτή συμπεριλαμβάνεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο με πολλούς τύπους παραβατικής συμπεριφοράς.
 
Οι νόμοι αυτοί το πιο πιθανό είναι να περάσουν χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις μιας και το  internet στη χώρα δεν είναι και το πιο ελεύθερο που υπάρχει...ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item