Καρατζαφέρης: Εκλογές όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο της - Η Ευρώπη είναι σαν το τζάκι. Πολύ μακριά κρυώνεις, πολύ κοντά καίγεσαι

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο κ. Παπαδήμος με τους πολιτικούς αρχηγούς που...
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο κ. Παπαδήμος με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του.

Μόνο χαλαρά δεν θα πρέπει να πάρουμε αυτή τη φορά τα λόγια του προέδρου του ΛΑΟΣ (ας είναι γνωστός για τις ατελείωτες κωλοτούμπες του).

Όπως όλοι ξέρετε -έστω οι περισσότεροι- ο Καρατζαφέρης είναι πρώην δημοσιογράφος οπότε ξέρει να διαχειρίζεται με ευκολία τα λεγόμενα του.

Και αυτό γιατί λέει έμμεσα κάτι που όλοι συζητάνε χαμηλόφωνα...Πως οι εκλογές θα επιμηκυνθούν σίγουρα.
Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν θα πρέπει σιγά σιγά να ξεχνάμε τις εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.

Σε ερώτηση για το αν στην επιστολή του θα δεσμεύεται για το πρόγραμμα ή θα κρατήσει αποστάσεις για την αποτελεσματικότητά του, ο Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

«Η Ευρώπη είναι σαν το τζάκι. Πολύ μακριά κρυώνεις, πολύ κοντά καίγεσαι.»

Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ακόμα ότι η ημερομηνία των εκλογών θα πρέπει να συνοδεύεται από την ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Το θέμα είναι πότε θα ολοκληρώσει το έργο της η κυβέρνηση του Παπαδήμου και το κυριότερο, ποιος θα είναι αυτός που θα κρίνει πότε θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της.

Αν και το πλέον σημαντικό είναι μάλλον το ποιος μπορεί να πει μετά βεβαιότητας το αν η καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου και των δεσμεύσεων, είναι αναπόφευκτη ή… περίεργη.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item