Νομίζατε ότι αυτοί θα ξέφευγαν;;; Και η Γερμανία αρχίζει να "νιώθει" την καυτή ανάσα των αγορών!

Στο στόχαστρο των οίκων αξιολόγησης φαίνεται πως μπαίνει και η Γερμανία, καθώς η Moody's προχώρησε στην υποβάθμιση 10 κρατικ...
Στο στόχαστρο των οίκων αξιολόγησης φαίνεται πως μπαίνει και η Γερμανία, καθώς η Moody's προχώρησε στην υποβάθμιση 10 κρατικών γερμανικών τραπεζών.
Ο οίκος αξιολόγησης έκοψε μία βαθμίδα από την Dekabank και δύο βαθμίδες από τις Helaba, SaarLB και HSH Nordbank, ενώ έριξε τρία "σκαλιά" πιο κάτω τις BayernLB, Deutsche Hypothekenbank AG, LBBW, NordLB, NordLB Luxembourg και BremerLB.
Η  Moody's υποστηρίζει ότι οι υποβαθμίσεις οφείλονται στο γεγονός ότι η κρατική στήριξη των γερμανικών δημόσιων τραπεζών έχει γίνει λιγότερο βέβαιη, εν μέρει λόγω του νέου καθεστώτος εξυγίανσης των τραπεζών που επιτρέπει στην κυβέρνηση να επιβάλει απώλειες στους πιστωτές εκτός της εκκαθάρισης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item