Ετοιμάζεται κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μέχρι την διενέργεια εκλογών;;;

Τη φωνή του σε εκείνους που ζητούν την απόσυρση του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό πρόσθεσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Α...
  • Τη φωνή του σε εκείνους που ζητούν την απόσυρση του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό πρόσθεσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.  «Θα πρέπει να αποσύρει την πρόταση άμεσα, σήμερα», δήλωσε στην τηλεόραση του Αντέννα ο Μίμης Ανδρουλάκης.
  • Έκκληση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να ζητήσει άμεσα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών "για να διακηρύξουν ότι δεν υφίσταται θέμα δημοψηφίσματος", απηύθυνε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.
Ταυτόχρονα πρότεινε τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων και ιδιαίτερα κομμάτων όπως είπε, που "δεν έχουν κυβερνήσει και δεν έχουν εξαρτήσεις".


Καρατζαφέρης: Η Ευρώπη έχει ήδη προτείνει νέο πρωθυπουργό

Καλώ τον Α. Σαμαρά να πει "Ναι" σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας" ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης. 

"Πριν από έξι μήνες είχα πει στο Γ. Παπανδρέου φύγε τώρα, για να φύγεις αξιοπρεπώς, σήμερα ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να φύγει αξιοπρεπώς" δήλωσε, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως πλέον δεν έχει σημασία το "ναι" ή το "όχι" του κ. Παπανδρέου.

"Το πράγμα δεν προχωράει άλλο. Κάνω έκκληση στον κ. Σαμαρά να πει 'ναι' σε σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" είπε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εάν το μεσημέρι πει "ναι" στις 12.15 θα έχει σχηματιστεί.

Ο ίδιος μάλιστα επικαλέστηκε ασφαλείς πληροφορίες για το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής της νέας κυβέρνησης.

  • Μόνη ρεαλιστική πρόταση για να μην καταρρεύσει η χώρα χαρακτήρισε η Βάσω Παπανδρέου τη συγκρότηση λυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η συμωνία της 26ης Οκτωβρίου, και στη συνέχεια να γίνει προκήρυξη εκλογών.
  • Υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτήριας τάχθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, διαφορετικά, πρόσθεσε, η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές. Ταυτόχρονα όμως ανέφερε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item