Έκλεισε ο πρωθυπουργός - Μάλλον το μεσημέρι οι ανακοινώσεις

Απ'ότι φαίνεται όλα έχουν κλείσει και για το όνομα του πρωθυπουργού έχει κλείσει το όνομα του  Βασίλη Σκουρή που όπως φαίνεται είχε ...

Απ'ότι φαίνεται όλα έχουν κλείσει και για το όνομα του πρωθυπουργού έχει κλείσει το όνομα του Βασίλη Σκουρή που όπως φαίνεται είχε πέσει από χθες στο τραπέζι.

Την ίδια ώρα άλλες πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να έχει επικοινωνία αργά χθες το βράδυ με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλή, Απόστολο Κακλαμάνη.

Το όνομα του πρώην Προέδρου της Βουλής είναι από τα ονόματα που δεν έχουν ακόμα καεί, ενώ ο ίδιος ήταν χθες το απόγευμα σε συνεχείς διαβουλεύσεις με πρόσωπα και από τα δυο κόμματα.

Το σενάριο αυτό φαίνεται να φέρνει πιο κοντά σε συμφωνία και τη ΝΔ η οποία θα ήθελε πολύ να είναι επικεφαλής πρόσωπο από το ΠΑΣΟΚ αφού έτσι θα πάει αποστάσεις από την κυβέρνηση.Μέχρι τα χαράματα Παπανδρέου και Σαμαράς ήταν σε διαρκή επικοινωνία και κάπως έτσι έκλεισε η συμφωνία την οποία ωστόσο γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι ως αυτή την ώρα. Τώρα οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Παπανδρέου αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα υποβάλλει την παραίτησή του και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με την συμμετοχή όσων επιθυμούν και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.Πληροφορίες από newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item