Όλη μέρα ανοιχτά από σήμερα τα φαρμακεία από όποιον το επιθυμεί - Μόνο με μετρητά τα φάρμακα για τους κατοίκους της Αθήνας

Από σήμερα λοιπόν 1 η  Νοεμβρίου, μπορούν όποιοι φαρμακοποιοί το επιθυμούν να ανοίγουν όλα τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης ...Από σήμερα λοιπόν 1η Νοεμβρίου, μπορούν όποιοι φαρμακοποιοί το επιθυμούν να ανοίγουν όλα τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης αλλά και τα Σάββατα σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας. Αντιδράσεις στον κλάδο προκαλεί η απόφαση.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη ώστε να αποτρέψει την εφαρμογή της απόφασης.

Διακόπτουν από σήμερα την πίστωση σε πέντε ασφαλιστικά Ταμεία οι φαρμακοποιοί της Αθήνας, του Πειραιά αλλά και της Αχαΐας εξαιτίας υπέρογκων οφειλών.
Από την τσέπη τους θα πρέπει να πληρώνουν τα φάρμακά τους οι ασφαλισμένοι της ΔΕΗ, του Ταμείου των Μηχανικών, του ΤΣΑΥ αλλά και του Ταμείου των Δικηγόρων της Αθήνας και της Περιφέρειας καθώς οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να διακόψουν τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση. Οι ασθενείς θα πρέπει να πληρώνουν τα σκευάσματα από την τσέπη τους και στη συνέχεια να πηγαίνουν στο Ταμείο τους για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item