Στο νοσοκομείο με κοιλιακό άλγος ο Βενιζέλος - Θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Στην Κεντρική Κλινική Αθηνών εισήχθη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τα ξημερώματα της Τρ...

Ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος


Στην Κεντρική Κλινική Αθηνών εισήχθη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος αισθάνθηκε κοιλιακό άλγος και μεταφέρθηκε στην κλινική.Στη μία και μισή το μεσημέρι ανακοινώθηκε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν το οποίο διάβασε στους δημοσιογράφους ο Διευθυντής της Κεντρικής Κλινικής, Νικόλας Χρόνης. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν " ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλος προσήλθε σήμερα και ώρα 5.30 με αναφερόμενο περιομφαλικό και επιγαστρικό άλγος. Ο ασθενής υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο ο οποίος έδειξε ήπια φλεγμονή αντίδραση σκωλεικοειδούς απόφυσης. Απεφασίσθη η καταρχήν συντηριτική αντιμετώπιση. Νεότερη ανακοίνωση θα εκδοθεί το επόμενο 24ωρο". Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Π.Αλφαράς, Γ.Κατσίφης και Ε.Μιάκας. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item