7000 αστυνομικοί από Δευτέρα σε επιφυλακή για το Πολυτεχνείο

Σε εφαρμογή τίθενται σταδιακά από τη Δευτέρα τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με το Βήμα, περ...Σε εφαρμογή τίθενται σταδιακά από τη Δευτέρα τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με το Βήμα, περίπου 7.000 αστυνομικοί θα περιπολούν στους δρόμους για την αποφυγή επεισοδίων. 

Τα μέτρα θα κορυφωθούν την Πέμπτη, ανήμερα της επετείου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής ενημέρωσε για τα μέτρα που θα ληφθούν τον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, κατά την συνάντηση που είχαν το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκτός από τους δρόμους γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, ιδιαίτερα έντονη αναμένεται να είναι η παρουσία αστυνομικών κοντά σε υπουργεία, γύρω από τη Βουλή, κοντά σε πρεσβείες και σε πανεπιστήμια, ενώ για άλλη μία χρονιά αναμένεται να εφαρμοστεί η τακτική των προληπτικών προσαρμογών.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item