Λαγκάρντ: "Η συνέχεια του δανεισμού και η εκταμίευση της 6ης δόσης μετά το «δημοψήφισμα»

«Όταν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα και αρθούν όλες οι αβεβαιότητες θα κάνω την εισήγησή μου στο διοικητικό συμβούλιο για την 6η δόση τ...«Όταν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα και αρθούν όλες οι αβεβαιότητες θα κάνω την εισήγησή μου στο διοικητικό συμβούλιο για την 6η δόση του δανείου στήριξης του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας», τόνισε η Λαγκάρντ σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ουάσινγκτον. 

Η μοναδική... διαφοροποίηση της Κριστίν Λαγκάρντ από Μέρκελ και Σαρκοζί ήταν να εκφράσει την ικανοποίησή της για τις διευκρινίσεις του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με το δημοψήφισμα.

«Χαιρετίζω την δήλωση του πρωθυπουργού ότι το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε θα διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν ώστε να μπορέσουν να εφαρμοστούν οι συμφωνίες της 26ης Οκτωβρίου», υπογράμμισε η Λαγκάρντ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item