48ωρη απεργία από αύριο για την "Ελευθεροτυπία" - Οι εξελίξεις θα οδηγήσουν σε λουκέτο;;;

Μετά τις πρόσφατες, δημόσιες και πρωτοσέλιδες αναφορές της ιδιοκτήτριας της εφημερίδας Μάνιας Τεγοπούλου στα προβλήματα που προκύπτο...Μετά τις πρόσφατες, δημόσιες και πρωτοσέλιδες αναφορές της ιδιοκτήτριας της εφημερίδας Μάνιας Τεγοπούλου στα προβλήματα που προκύπτουν για τη βιωσιμότητα της «Ελευθεροτυπίας», εξαιτίας της άρνησης χορήγησης δανείων από τράπεζες, αυτή τη φορά ήταν η σειρά των εργαζομένων να βγουν μπροστά.

Απεργία από τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, για τους εργαζόμενους που εργάζονται για την έκδοση και τη διανομή της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», κήρυξαν τα Διοικητικά Συμβούλια των αντίστοιχων Ενώσεων.

Αίτημα είναι η άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου στους εργαζόμενους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους, τεχνικούς τύπου, λιθογράφους, συντάκτες περιοδικού τύπου και φωτορεπόρτερ, που εργάζονται για την έκδοση της εφημερίδας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως δεν θα κυκλοφορήσει η «Ελευθεροτυπία» την Τρίτη και την Τετάρτη, χωρίς οι εργαζόμενοι να έχουν αποφασίσει για το τι θα πράξουν στη συνέχεια, και το κατά πόσο θα επιλέξουν την οδό των επαναλαμβανόμενων κινητοποιήσεων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item