Οι προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις έπιασαν δουλειά - "Υπέρ του ευρώ οι πολίτες λένε 3 δημοσκοπήσεις"

Σε όλο τον "ιντερνετικό κόσμο" και σε αρκετά αξιόλογα ιστολόγια έγιναν διάφορα γκάλοπ-δημοσκοπήσεις σε σχέση με το ζήτημα ...Σε όλο τον "ιντερνετικό κόσμο" και σε αρκετά αξιόλογα ιστολόγια έγιναν διάφορα γκάλοπ-δημοσκοπήσεις σε σχέση με το ζήτημα ευρώ ή δραχμή και φανταστείτε το αποτέλεσμα....

Ναι πολύ καλά καταλάβατε, δραχμή! Ακόμα και στο δικό μας ιστολόγιο στην ερώτηση που διεξάγετε εδώ και 2 μέρες, οι μέχρι τώρα απαντήσεις είναι να επιστρέψουμε στην δραχμή.

Ο κόσμος φυσικά και γνωρίζει πως θα υπάρξει μια περίοδος εξυγίανσης λόγω της άνισης ισοτιμίας που θα υπάρχει αλλά από το να βρίσκεται στον σκληρό πυρήνα του ευρώ δέχεται να επιστρέψει στην δραχμή.

Για να δούμε λοιπόν τι λένε οι "εγκυρότατες" δημοσκοπήσεις:

Υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη τάσσεται το 81,1% των ερωτηθέντων, στη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του "Έθνους της Κυριακής". Υπέρ της επιστροφής στη δραχμή είναι το 12,9%, ενώ το 6% αρνήθηκε να απαντήσει.
Τα πράγματα θα είναι μάλλον χειρότερα με τη δραχμή, εκτιμά το 67% του δείγματος μέτρησης της Public Issue για την "Καθημερινή της Κυριακής". Θα είναι μάλλον καλύτερα, πιστεύει το 16%. Το 10% δηλώνει ότι δεν θα υπήρχε καμία αξιοσημείωτη αλλαγή και το 7% δεν έχει γνώμη για το ζήτημα.
Παρά τις εξελίξεις, το 53% εξακολουθεί να έχει θετική γνώμη για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το 44% έχει αρνητική.
Ευρώ "ψηφίζει" το 78% των πολιτών που μετείχαν σε δημοσκόπηση της Alco για το "Πρώτο Θέμα". Δραχμή προτιμά το 11%, ενώ αντίστοιχο είναι το ποσοστό όσων δεν έχουν απάντηση στο ερώτημα ή δεν επιθυμούν να τη δημοσιοποιήσουν.
Σημειώνεται ότι και οι τρεις δημοσκοπήσεις ολοκληρώθηκαν πριν λάβει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και ο πρωθυπουργός ξεκινήσει τις διεργασίες για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι προπαγάνδα και δημιουργία ενός κλίματος "πίεσης" προς τον λαό όπου δήθεν όλοι επιθυμούν την παραμονή στο ευρώ!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item