Νέες απεργίες την ερχόμενη εβδομάδα στα ΜΜΜ αρχής γενομένης από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου

Στάση εργασίας θα έχουν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου από τις 12:00-16:00 Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό(ΗΣΑΠ) για να αποφασίσουν για τις περαιτ...Στάση εργασίας θα έχουν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου από τις 12:00-16:00 Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό(ΗΣΑΠ) για να αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους!

Έτοιμοι να “πατήσουν γκάζι” για νέες δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, μόλις η κυβέρνηση “βάλει μπρος” την εργασιακή εφεδρεία, είναι οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου όχι μόνο για καθυστερήσεις αλλά και για την ασφάλεια των επιβατών, εξαιτίας της μείωση του προσωπικού.

Ο Αλ.Κομίνης από το συνδικάτο των εργαζομένων ΟΑΣΑ ανέφερε πως οι καθυστερήσεις που είναι ήδη δεκάλεπτες, θα γίνουν εικοσάλεπτες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η καθυστέρηση θα φτάνει και την μια ώρα στα δρομολόγια που αφορούν την περιφέρεια της Αττικής, όπως Σπάτα, Λούτσα και Ασπρόπυργος ενώ είναι βέβαιο πως θα κοπούν και τα δρομολόγια με αποτέλεσμα δεκάδες περιοχές να μείνουν χωρίς συγκοινωνίες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item