Φοράει τα γιορτινά της και η Αθήνα με μπάτζετ...200.000 ευρώ

Με την σειρά της λοιπόν και η Αθήνα "φοράει" τα γιορτινά της και εν μέσω τέτοιας δύσκολης οικονομικής -και όχι μόνο- συγκυ...Με την σειρά της λοιπόν και η Αθήνα "φοράει" τα γιορτινά της και εν μέσω τέτοιας δύσκολης οικονομικής -και όχι μόνο- συγκυρίας θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει και να μεταφέρει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στους κατοίκους της.

Έτσι λοιπόν από τις 9 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, πλατείες και γειτονιές θα γεμίσουν με χρώματα, ήχους και κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις.

Φέτος το συνολικό κόστος των εορταστικών εκδηλώσεων δεν θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε δηλώσεις του για τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις της πόλης, υπογράμμισε, ότι αποτελεί κατάκτηση για τον δήμο της Αθήνας το γεγονός, ότι επιστρατεύτηκε μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό, αναφερόμενος στους 700 καλλιτέχνες που δίνουν το «παρών» στις φετινές εκδηλώσεις αλλά και στους εργαζομένους του δήμου.
Ο κ. Καμίνης τόνισε επίσης, ότι το κλειδί της επιτυχίας των φετινών εορτών είναι η συμμετοχή του κόσμου καλώντας μικρούς και μεγάλους σε 17 γειτονιές της Αθήνας, όπου θα υπάρχει αστυνόμευση σε 24ωρη βάση, προκειμένου οι πολίτες και οι επισκέπτες της Αθήνας να συμμετέχουν με ασφάλεια στο κάλεσμα της πόλης.

Ο στολισμός της πόλης θα ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί ως τις 9 του μήνα, την ημέρα που ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει το σύνθημα για να αρχίσει η Γιορτή της Πόλης από την πλατεία Συντάγματος.

enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item